Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# nie działa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, pisze to żeby boby nie spamowały :D update w lolu, L# nie działa czekać na update, nie polecam robić fixów bo zwiększy to % na bana

Sygnatura.jpg

Opublikowano

Obstawiam, że w weekend gdzieś tak :)

Ja stawiam że będzie jeszcze dziś :D,był to mały update a kiedyś tam był większy a w ten sam dzień działczył

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

Za równo każdy mógłby zrobić sobie hotfixa, ale co z tego jeśli rito znowu coś wprowadził o czym nie napisał? :D easy ban xD

Sygnatura.jpg

Opublikowano

polecam usunac tego league sharpa z kompa bo ma keylogera, "hehem" mnie ojebal 2 razy

napisalem o tym jakis czas temu ale bardzo szybko wyrzucili bolesny temat do kosza, ciekawe dlaczego hmmm.

nikt sie nie przyzna jeden broni drugiego, teraz mam wyjebane w ta gre wchodze tylko zeby nagrywac filmiki ktore automatycznie wysylam jako zalacznik do reportu, tych co graja na hackach.

Opublikowano

tego czyli którego? Pisząc tak, chcesz abysmy usuneli od joduski a tymi ten od hehema ma keyloggera.

Opublikowano

nie twierdze ze od joduski ma keylogera, ale ta paczka od "hehema" ma na 100%

ojebal mnie raz, zrobilem format i zainstalowalem tylko league of legends + league sharp z paczaka od niego

nie minal 1 dzien i ojebal mnie 2 raz.

zrobilem tutaj post o tym ale kazdy sie wypiera z oczywistego powodu bo sie znaja, tutaj kazdy ci powie ze paczka od hehema jest safe ale to najwieksza bzdura jaka slyszalem.

jest tam mnostwo plikow exe, ukryc tam keylogera to banał w szczegolnosci dla kogos kto sie na tym troche zna.

moj antywirus szalal a ja to olewalem no i mam za swoje, teraz chce tylko ostrzec wszystkich ktorzy maja paczke od niego niech lepiej z niej zrezygnuja i wyjebia caly ten syf z kompa,

juz lepiej poswiecic pare minut i samemu sciagnac sobie ze strony joduska update.

Opublikowano

ojebal mnie raz, zrobilem format i zainstalowalem tylko league of legends + league sharp z paczaka od niego

zrobilem tutaj post o tym ale kazdy sie wypiera z oczywistego powodu bo sie znaja, tutaj kazdy ci powie ze paczka od hehema jest safe ale to najwieksza bzdura jaka slyszalem.

jest tam mnostwo plikow exe, ukryc tam keylogera to banał w szczegolnosci dla kogos kto sie na tym troche zna.

moj antywirus szalal a ja to olewalem no i mam za swoje, teraz chce tylko ostrzec wszystkich ktorzy maja paczke od niego niech lepiej z niej zrezygnuja i wyjebia caly ten syf z kompa,

juz lepiej poswiecic pare minut i samemu sciagnac sobie ze strony joduska update.

Dosc dziwne ziomus, ze tylko ciebie "ojebal" a innych nie ruszyl.

As wars come and go, my soldier stays eternal

Opublikowano

Ja używam tej paczki od hehehem-a już prawie półroku i nikt do tej pory mnie nie ojebał i moich kolegów także nie. Podejrzane to coś co mówisz.

Opublikowano

Wywalili temat, ponieważ paczka była safe.

Plik .exe był jeden, nie wiem z jakiej ty "paczki" korzystałeś.

Wtedy kiedy Ty stworzyłeś temat, paczka była czysta.

Ponadto nie ma jej już na forum.

W dziwnym świecie żyjesz, kolego.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Ludzie z tego co wiem to nie hehe~~ wstawił key'a do paczki tylko jego wspólnik czy coś takiego :) // po drugie to miał być temat informacyjny xD aby nie powstawało dzisiaj 1000 tematów treśći : jejku, dlaczego mi nie dziala L# wszystko robie dobrze, może musze wywalić kompa przez okno? xDD...

Po drugie po co używać paczki skoro można z official lol xD

Sygnatura.jpg

Opublikowano

Jak ktos jest leniem i nie chce mu sie samemu instalowac skryptow to ma gotowca.

As wars come and go, my soldier stays eternal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...